Indische massage

Wat is Indische massage

De kennis en massagetechniek van Indische massage wordt doorgegeven van generatie op generatie. Er wordt aandacht gegeven aan hoe de mentale en fysieke staat van een persoon samenwerkt. Om zodoende een actieve balans en harmonie in het dagelijkse leven te bereiken. Indien deze balans en harmonie wordt verstoord (b.v. door stress, negativiteit of invloeden buiten onze invloedssfeer) kunnen er ziektes en zelfs een zware depressie ontstaan.

Hoe werkt het

Een massage duurt gemiddeld een uur. De exacte duur wordt bepaald door de hoeveelheid blokkades die dienen te worden behandeld. Indien er extra aandacht nodig is, kunnen andere technieken worden toegepast, uiteraard met jouw toestemming.

Hoofddoel van de massage is om de balans en harmonie tussen lichaam en geest te herstellen door de energiestromen in het lichaam te optimaliseren.

Dit wordt bereikt door:

  • oplossen van fysieke blokkades
  • oplossen van stagnatie in de energiesystemen
  • stimuleren van de energiestromen en het immuunsysteem.

Resultaat van de massage

Mensen die zich om preventieve reden laten masseren, ervaren dit als ontspannend en verrassend aangenaam. Mensen die voor het eerst een massage hebben ondergaan, ervaren in de eerste paar dagen na de massage vermoeidheid of een sloom gevoel. Dit komt omdat veel van de blokkades weg zijn en je moet wennen aan de nieuwe stromende energie.

Voor wie is het

Indische massage is voor iedereen.

Het is heilzaam voor mensen met:

  • fysieke problemen, zoals nekpijn, schouderpijn, rugpijn of een andere vorm van chronische pijnen, spataders
  • geestelijke problemen, zoals werkstress, persoonlijke omstandigheden. 

Uitermate geschikt voor:

PREVENTIE/ONTSPANNINGSDOELEINDEN
voor SPORTERS en NIET-SPORTERS.

Uw privacy

Uw privacy is gewaarborgd en zal tijdens het persoonlijke gesprek worden toegelicht.