Reviews

Jek was mijn eerste kennismaking met seichem. Ik vond het enorm spannend. Maar met zijn rustige uitstraling stelde Jek mij meteen op mijn gemak. Ook als ik bepaalde dingen niet prettig vond werd dat serieus genomen. Het was een erg prettige ervaring.

Ik kreeg bij Jek mijn 3e oog inwijding.

Ik ging naar hem toe omdat ik wilde leren meer vanuit mijn gevoel te leven en minder vanuit mijn verstand. Mijn intuitieve en spirituele kant had ik nooit de ruimte gegeven.

Na de inwijding voelde ik me een paar dagen wat ongemakkelijk en had last van hoofdpijn.  Maar daarna ervaarde ik meer rust in mijn leven. Ik voelde me meer in balans in evenwicht. Ik ben blij dat ik de derde oog inwijding gedaan heb.

Ingrid (46)

Na periodes van intensief sporten verdienen mijn spieren ook wat extra aandacht, een goede massage op zijn tijd is dan ook zeer prettig!

Hiervoor kom ik altijd erg graag naar Om Shanti, ik ben hier dan ook met enige regelmaat te vinden.

De massages zijn zeer effectief en daarnaast iedere keer weer super ontspannend!

Wat mij betreft een echte aanrader!

Gijs (23)

Sinds vele jaren masseert Jek mijn spieren die, door mijn gevorderde leeftijd, strammer aan het worden zijn. De combinatie van sporten plus deze massages werken goed voor mijn lichaam.

Ook heeft Jek het fenomeen Healing op mij los gelaten. Moeilijk voor mij te verklaren hoe het werkt maar het werkt.

All in all ben ik tevreden en heb geen aarzeling hem aan te bevelen.

Johan (78)

Toen bij mij een levensbedreigende ziekte werd geconstateerd, was ik erg bang. Ik deed geen oog meer dicht.

Door Jek kreeg ik weer rust en voelde ik kracht. De energie die hij me gaf heeft zeker bijgedragen tot mijn genezing en daar ben ik hem bijzonder dankbaar voor!

Jek is een van de fijnste en meest integere mensen die ik ken. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Sergio (56)

Door de jaren heen ben ik voor diverse healings veelvuldig in de praktijk van Jek gekomen. De aangename sfeer in zijn praktijkruimte en de rust en warmte die Jek uitstraalt, zorgen ervoor dat jij je snel op je gemak voelt!

Een healing maakt het mogelijk dat je volledige lichaam in een hele diepe laag van ontspanning terecht komt, waardoor alle ballast en stress direct van je afvalt. Het is een unieke ervaring, die ik iedereen van harte gun!

Het heeft mij in ieder geval fantastisch geholpen om meer in lijf te komen en minder in mijn hoofd te zijn.

Astrid (53)

Ik ben al een paar jaar klant bij Jek en ontzettend tevreden over zijn behandelingen. De massages en healings helpen mij enorm om me te ontspannen en balans te houden. Het is iedere keer een cadeautje aan jezelf, wat ik iedereen aan kan raden. 

Door de fijne ervaring van de behandelingen van Jek  ben ik zelf ook enige cursussen gaan volgen bij hem. Hij geeft deze heel goed en duidelijk en ik vind het ontzettend fijn dat ik nu zelf ook een stukje kan doorgeven aan anderen wat ik zo prettig vind bij Jek. Ben zeker van plan om nog meer vervolgcursussen te gaan volgen. 

Angelie (50)

Meer dan 15 jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Jek. Hij heeft mij toen behandeld i.v.m. een zeer moeilijke tijd in mijn leven waar ik doorheen ging. Ik heb daar heel veel baat bij gehad. Vanaf die tijd ben ik met tussenposen steeds weer bij Jek teruggekomen.

Ik heb inmiddels 3 inwijdingen (Tera Mai Reiki en Tera Mai Seichem I, II en III) gekregen van Jek en elke keer weer is het een speciale ervaring. Na elke inwijding voel ik de energie beter stromen. Ik gebruik de Tera Mai Reiki en Seichem tijdens het geven van mijn yin yogalessen en krijg erg fijne reacties van mijn leerlingen als ik ze behandeld heb.

Voor mij is het een perfecte aanvulling op mijn yin yogalessen die erg gewaardeerd wordt.

Linda (49)

De behandelingen door Jek worden netjes en discreet gedaan. Je voelt je op je gemak en voelt al snel de positieve energie in deze mooie rustgevende praktijkruimte.
Zodra de behandeling door Jek begint voel je de energie stromen. Als je hoofd bv vol zit van emotie, komt de rust weer terug. Ook tips en adviezen mbt levensvragen heeft Jek enorme wijsheid.

Wat betreft de inwijdingen; deze voelen goed. Zeker als je dit met enkele andere personen doet, stroomt de energie dubbel. Je kan heldere beelden door krijgen en wijsheid waar je in het dagelijkse leven ook wat aan hebt.
B.v. derde oog inwijding, daarbij kan je duidelijk antwoorden krijgen om een oplossing te krijgen voor je problemen.
Nogmaals onder discrete en deskundige begeleiding van Jek Mistry.

Trudi (65)

Al jaren lang klant. Een zeer goede masseur die ook zeer bekwaam is met Seichem. Het is er ook netjes, schoon en mooi van binnen. Een aanrader! 

Ruud (28)