Tera Mai Hart Chakra

Tera Mai Hart Chakra I

Vereist geen andere inwijding

De eerste Tera Mai Hart Chakra initiatie opent het hart van degene die wordt ingewijd, zodat het hart geheeld kan worden. Hij of zij kan dan rechtstreeks via het hart van de God/Godin anderen helen.

De initiatie activeert ook de aqua blauwe chakra (Hoge Hart Chakra), die tussen het hart- en de keel chakras ligt.
Tijdens meditaties kunnen de door het hart gevoelde energieën leiden naar het vinden van het ware leven en/of Spirituele pad.
Als Liefde in de puurste vorm wordt toegepast, zal het fysieke lichaam zo gestimuleerd worden, dat er nieuwe stamcellen worden gecreëerd.
Bijvoorbeeld door te mediteren met De Liefde van de Schepper van alle universums en/of door de kleur aqua blauw te zien, tijdens het concentreren op het hart, zal er warmte in de hart chakra ontstaan.
Deze warmte zal zich naar verschillende delen van het fysieke lichaam verplaatsen, waar heling nodig is. En dezelfde warmte zal ook in de armen naar beneden stromen en uit de handen, naar de situatie die zich voordoet.

Iedereen mag deze initiatie ontvangen.

Tera Mai Hart Chakra II

Voorafgaand aan Tera Mai Hart Chakra II is Tera Mai Cahokia III vereist.

De tweede Tera Mai Hart Chakra initiatie maakt het voor de ingewijde mogelijk om anderen te initiëren in de Tera Mai Hart Chakra eerste graad.

De ingewijde merkt dat hij/zij beter in staat is om negativiteit makkelijker, efficiënter en op een liefdevolle manier weg te nemen.